top of page

Franchisetagare
Vill du starta eget och bli en del av Lyckojobbet?

Välkommen till en spännande värld där du kan forma din egen framtid som egen företagare!

Hos Lyckojobbet söker vi nu passionerade franchisetagare som vill driva sina egna kontor och erbjuda tjänsten Rusta & Matcha 2.
Ta chansen att verka under vårt väletablerade varumärke och upplev den oändliga utvecklingspotentialen som kommer med att vara en del av vårt framgångsrika team.

Vad är en franchisetagare?

Som franchisetagare blir du en självständig företagare som driver en verksamhet under vårt etablerade varumärke och affärskoncept. Det innebär att du får rättigheterna att använda vårt varumärke, affärsmodell och befintliga framgångsrika strategier för att driva din egen enhet inom vårt nätverk av franchisetagare.

Din roll

Din roll som franchisetagare ger dig möjligheten att vara din egen chef och leda ditt egna Lyckojobbet-kontor. Du kommer att möta inspirerande människor, ge konsultation för deras framsteg och strategiskt planera för deras framgång. Genom att bygga och underhålla ett starkt nätverk av arbetsgivare kommer du att säkerställa att våra arbetssökande hittar de perfekta matchningarna.

Vem söker vi?

Vi söker dig som trivs i en interaktiv roll där du arbetar nära människor och har en förmåga att effektivt organisera och planera din tid. Din starka vilja att stödja och vägleda människor genom förändring värdesätts.
Hos Lyckojobbet välkomnar vi ansökningar från personer med olika bakgrunder och egenskaper, som kan bidra med sin unika talang till vårt team.

Kontakta oss redan idag och låt oss tillsammans skapa framgångsrika resultat för våra deltagare och dig som franchisetagare!

Vill du bli Franchisetagare?

Kontakta oss nedan!

Hej och tack för ditt meddelande! Vi återkommer så snart vi kan. Ha en fortsatt fin dag!

bottom of page